* Informasjon levert til oss fra utviklere kan endres.

* Alle priser av de fremviste eiendommene er "fra" denne prisen og opp.

 

Hvorfor anbefaler vi å kjøpe et nytt bygghus

Med tanke på vår største erfaring i det lokale markedet har vi opplevd mange situasjoner med brukte hus som for eksempel: uregistrerte utvidelser som de ikke var ordentlig lovliggjort på den tiden, alvorlige strukturelle problemer som kun er teknisk synlige, ilegal elforbindelser, bassenger lekker , falske boligsertifikater, elektriske kretser som er dårlig manipulert, vannlekkasje under huset, fuktighetskort dekket, visse deler av skatten kalt "plusvalia" som straffet en forskjell i verdien av eiendommen, skattemyndighetene oppgjør normalt dette etter noen år, så du kan motta en regning på opptil 50 000 euro eller mer uten å vite, også hvis noen annenhånds eiendel selges under verdsettelse, vil skattemyndighetene også straffe med 7% av overføringsskatten kjøpet.

 

Kjøpet av en ny byggeplass er en rettferdig prosess, kvaliteten og byggeprosessene har forbedret seg betydelig over tid, og i øyeblikket har byggerne mange juridiske og offentlige krav til å dekke og overholde, og de fleste av dem har en bankgaranti også, du kan også tilpasse huset før det blir bygget og betalingene er skilt i tide, så det er ikke en stor kostnad plutselig, bankene gir også bedre boliglånsrenter for nybygg og byggerne gir minst 10-20 år garantere etter at huset er bygget.

 

Vise Turer …

 Hvis du er seriøs om å kjøpe en eiendom i Costa Blanca / Costa Calida-regioner, hjelper vi deg med å oppleve vår visningstur.

 Våre turer inkluderer to eller tre netter på et luksushotell, alle overføringer, frokost, lokale områder og en eiendomsfremvisning av dine foretrukne  eiendommer. Våre luksusreiser er utformet slik at du får et stressfritt opphold.

 Vi vil dekke kostnadene dersom en eiendom er kjøpt gjennom spanske nye bygg.

 For å bestille reisen, vennligst send oss en e-post på,

 

                                                      Klikk her :

 

Vi gleder oss til å hjelpe deg med å finne din perfekte luksus moderne eiendom

 

Om Spania …

Om Spania ...
Spania er kjent for den store mengden turister som kommer til dette landet, spesielt om sommeren.

 

Men Spania betyr ikke bare sjø og strender. Flere og flere mennesker kommer til å nyte sunn turisme som har vært på toppen i det siste.

I Spania er det førti naturområder som har blitt erklært av UNESCO som områder med spesiell beskyttelse av Biosphere. De er spredt over hele halvøya. Åtte av dem ligger i Andalucía, seks er i Castilla y Leon. De gjør fantastiske landområder for å nyte sunn turisme.

På samme måte stiger landsbygdsturismen i øyeblikket på grunn av helgeturer som øker måned for måned i Spania, så vel som internasjonalt. Flere og flere spanske mennesker bestemmer seg for å flykte fra støyende byer og nyte en sunn turisme av høy kvalitet på slike unike steder som Picos de Europa som er en av våre nasjonale skatter.

På grunn av disse 40 områdene av spesiell beskyttelse har Spania blitt det andre landet i verden med de fleste steder som er erklært av UNESCO som verdensarv. Det er bare overgått av Italia.

 

Om Costa Blanca…


Costa Blanca ligger langs Middelhavskysten som svarer til provinsen Alicante. Det er et godt eksempel på det velkjente middelhavslandskapet.

En reisende kan velge hvilket som helst hjørne av denne kysten fra de travleste og mest kosmopolitiske til dem som, som ligger nær kysten, fortsatt bevare deres landlige egenskaper. Uansett, det er verdt å besøke de naboregioner som i det hele tatt gir et godt eksempel på hva det virkelige Middelhavslandskapet er. Fra dalene med sine terrasserte frukthager som fortsatt bevare minnet om sin mauriske fortid, til palmerne. Costa Blanca-horisonter gjenforenes veldig forskjellige attraksjoner. Klimaet er også variabelt. Generelt er middel årlige temperaturer ganske glatte, litt over 17ºC, med lite regn. I fjellene i den nordlige sektoren er mengden regn logisk høyere enn for de lavere landene rundt Elche og Orihuela. Almond hager, vingårder, frukt frukthager og fantastiske palmer lunder er en del av den unike europeiske vegetasjonen.

Eiendom i Orihuela Costa sør har blitt veldig populært de siste årene med mange nasjonaliteter kjøpere, det er mange nye urbanisations ligger bare minutter fra kysten der det er mange vakre hvite sandstrender, inkludert La Zenia, Cabo Roig, Playa Flamenca og Campoamor. Alle disse strendene har blitt tildelt det europeiske blå flagget, noe som betyr høye standarder for vannrengjøring, sikkerhet og gode familiefasiliteter.

 

Flytilgang er utmerket med to hovedlufthavner i umiddelbar nærhet, Alicante flyplass ligger 45 min kjøretur unna, og Murcia flyplass ligger rundt 30 min. Eiendom i dette området er veldig populært blant golfere, da det kan skryte av fire hovedmesterskaps golfbaner.

 

For de som liker å handle, ligger kjøpesenteret Zenia Boulevard, det største kjøpesenteret i provinsen, en kort kjøretur unna i La Zenia.

 

Beskrevet av mange som en liten by har gater, torg, fontener, daglige konserter og arrangementer, og skaper en god atmosfære.

 

Så, hvis du elsker solskinn, fine strender, golf, shopping, underholdning i et herlig miljø, ta en titt på vårt nyeste utvalg av nye eiendommer på området.

 

Økoturisme ...

Prøv å undersøke de spanske naturområdene på en unik og eksepsjonell måte. Spesielt tilbyr vi deg muligheten til å oppdage noen steder som er nevnt i European Charter of Sustainable Tourism (CETS) beskyttet av EU-kommisjonen.

Vi snakker om naturområdene hvor du kan finne ulike selskaper som utvikler turistaktiviteter knyttet til miljøvern.

Du vil nyte noen av de mest dyrebare naturområdene i Europa med den vakreste naturen (blant dem er det National Parks og Biosphere Special Protection Areas). Du vil dra nytte av turen og bevare de økologiske og naturlige skatter i hvert område samtidig.

Sjekk her tilbud og tjenester som finnes i hvert område (turist senter, turstier, guidede besøk, overnatting etc.) og forberede seg på å nyte naturen som aldri før.


Reiser du med barn? Det er fornøyelsesparker full av eventyr for dem. Elsker du musikk? I sommerplanen finner du alle klasser av internasjonale festivaler. Elsker du naturen Spania er det tredje landet i verden med de fleste områdene deklarert av UNESCO som Biosphere Special Protection Zones. Foretrekker du nattelivet? Det er makro diskoteker hvor du kan danse til daggry.